mhadvies logo mhadvies naam
Bemuurde Weerd OZ 15-A | 3514 AN Utrecht | 06 543 93 122 |

aanmelden

Bestel

mobiliteit en bereikbaarheid per fiets

Uw gemeente raakt overvol met auto's en zou daarom graag meer mensen op de fiets zien.
De bewoners, maar ook de bezoekers vaker op de fiets?
Tijd voor een fietsbeleid!

Uw bedrijf is moeilijk te bereiken per OV en het parkeerterrein staat overvol? Als slimme werkgever weet u dat werknemers die naar hun werk fietsen minder ziek zijn.
Tijd voor fietsbeleid!

MH-Advies helpt u oplossingen te bedenken, maakt ze concreet en verzorgt het (project)management bij implementatie.

Uw gemeente of bedrijf is heel gelukkig met de toename van grote aantallen fietsers. Tegelijkertijd dient zich een nieuw probleem aan. Waar parkeren we al die fietsen? Hoe houden we het straatbeeld netjes en struikelen we niet over de her en der gestalde fietsen? Tijd voor fietsbeleid!

MH-Advies adviseert in slimme fiets-parkeersystemen en draagt oplossingen aan om het parkeergedrag te reguleren. Ook hier maakt u gebruik van de diensten van MH-Advies voor (project)management en implementatie.

werkgelegenheid met fiets-parkeer-beleid

MH-advies profielEen goed geregeld fiets(parkeer)beleid levert volop werkgelegenheid op. Toezicht op gratis (bewaakt) parkeren, beheer fietsenstalling, plaatsing en onderhoud fietsparkeersystemen, verkeersregulering; het zijn slechts enkele voorbeelden van de talloze mogelijkheden.

Uw gemeente zoekt werk(ervaring) voor moeilijk plaatsbare werklozen? Nuttige dagbesteding met behoud van uitkering?
Of concrete trajecten, tijdelijk met loonkostensubsidies, resulterend in een reguliere vaste baan? Het kan allemaal.

MH-Advies adviseert en ontwikkelt werkgelegenheidsprojecten. Vanzelfsprekend neemt MH-Advies graag de verantwoordelijkheid voor de implementatie en begeleiding van een uitvoeringsorganisatie.